VERWARMING

Naast het plaatsen van radiatoren kunnen wij ook de aanleg van vloerverwarming voor u verzorgen. Ook lokale verwarming zoals gashaarden of gevelkachels worden door ons geplaatst en onderhouden. Tevens onderhouden wij alle merken cv ketels en gastoestellen. Een complete onderhoudsbeurt voor uw ketel is er al voor Euro 59,- exclusief B.T.W en onderdelen. Voor meerdere toestellen op hetzelfde adres hanteren wij speciale tarieven. Storingen aan uw gas en warmwaterapparatuur worden altijd zo snel mogelijk verholpen.


ELEKTRA

Waar zouden we zijn zonder stroom? Nergens toch? Wat als het dan toch uitvalt? Wij kunnen die zorg voor u wegnemen en uw installatie inspecteren of deze nog voldoet aan de moderne eisen. Natuurlijk kunnen wij ook uw installatie uitbreiden bij een verbouwing. Ook het plaatsen van zonnepanelen en het uitbreiden van uw groepenkast kunnen wij voor u verzorgen.


LOODGIETERSWERK

Een druppende kraan of lekke dakgoot? Verstopte wastafel of gescheurde dakbedekking? Wij monteren en repareren al uw riolering, water en gasleidingen. Nieuwe badkamer of keuken? Wij verleggen de leidingen en monteren uw nieuwe kranen en sanitair!


DAK/ZINKWERK

Goed dak en zinkwerk is van belang bij het waterdicht houden van uw woning. Wij hebben ervaring met verschillende soorten dakbedekking zoals bitumen, kunstof en rubber. Ook voor het repareren of vervangen van uw zinkwerk ben u bij ons aan het juiste adres.